Nyheter och förbättringar inför 2022 | NordIPTV

Vi på NordIPTV vill passa på att önska Er ett gott nytt år, 2022!

Viktig info om flytten till ny server

Natten till den 11 Januari 2021 påbörjade vi bytet av datacenter och huvudserver. Detta för att säkerhetsställa en säker och stabil tjänst för kommande år och växande behov. Detta ledde till att tjänsten låg nere i cirka 5 minuter eftersom vi inte stötte på några probelm. Under ett senare datum kommer vi att flytta till den nya kärnan vilket också kommer att medföra driftstörningar (ni kommer att få information om detta innan). Troligtvis sker det också liksom detta under nattetid. Det kommer även efter flytten att förekomma tidpunker då finjusteringar kommer att behöva göras men i längden kommer hela denna process att innebära en mer stabil service och större möjlighet för den tekniska supporten att lösa eventuella problem.

C More Golf och C More Mix

C More har beslutat att stänga ner och avsluta kanalen C More Golf. Den ersätts av nya kanalen C More Mix som kommer att visa en blanding av livesport och sportdokumentärer.

IPTV med Xiaomi Mi Box S

NordIPTV har fått in ett begränsat antal Xiaomi Mi Box S, som är en TV-box och mediaspelare som kör Android TV. Fördelen med att beställa dessa via oss är att de kommer färdigkonfigurerade med antingen 6- eller 12 månaders abonnemang hos oss och med vår favorit IPTV-app TiviMate som normalt kostar 250 kr. Kampanjen gäller så långt lagret räcker.

Erbjudandet hittar ni här!

Xiaomi Mi Box S
Xiaomi Mi Box S

Har ni några frågor kan Ni alltid kontakta oss på mail, eller Telegram Messenger ( @NordIPTVeu  ).

Fortsatt trevlig kväll önskar NordIPTV Support!