Coinbase

Coinbase är en av de ledande handelsplattformarna för kryptovalutor. Det är inte bara den plattform vi rekommenderar för betalningar i kryptovalutor. Det är även den som vi tycker är den bästa plattformen för sparande i kryptovalutor t.ex. BitCoin. Nedan följer en enkel guide för att registrera sig som användare och börja använda Coinbase.

  1. Navigera till https://www.coinbase.com .
2. Klicka på länken “Get Started” och fyll ut dina uppgifter (Namn, e-mail och lösenord).

3. Bocka i att du har åldern inne och klicka på “Create account”.

4. Bekräfta GDPR-information och Privacy Policyn.

5. Verifiera din e-mail genom att logga in på e-mailadressen du angav och klicka på länken i mailet som du nu bör ha fått av Coinbase.

6. Ange ditt telefonnummer (detta för att Coinbase säkerhetsprotokoll kräver en tvåstegsautentisering – för din säkerhet).

7. Fyll ut din statstillhörighet och sedan personuppgifter på efterföljande sidor.

8. Coinbase kräver att du laddar upp din legitimation i form av antingen pass, körkort eller nationellt ID-kort. Detta kan du göra direkt på sidan. Verifieringen av ID-handlingarna går normalt sett väldigt fort.

9. Innan du kan börja köpa och sälja kryptovalutor, så måste Coinbase göra ett sista godkännande av uppgifterna. Detta kan ta ett par dagar men du kan logga in med jämna mellanrum för att se status.

10. Om denna guide inte var tillräckligt bra, finns här en guide på YouTube om hur man går tillväga 🙂 . https://www.youtube.com/watch?v=DlG2Djb-2O0&t=203s