om iptv

Det är många som är nyfikna på IPTV men kanske inte känner sig helt informerade.
Vi reder ut begreppen och berättar varför du ska välja oss!

Vad är IPTV?

IPTV är TV och streamningsbart innehåll genom internet utan att gå in på för mycket detaljer.

En vanlig internetuppkoppling kan leverera bild I både Full HD och Ultra HD vilket gör IPTV perfekt att se på alla smarta enheter såsom Smart TV, Android Box/Apple TV, Tablet, Smartphone, traditionell set top box eller PC/Mac.

Varför IPTV?

Med IPTV kompromissar du aldrig mellan pris och kvalitet. Du får samma kvalitet som I de traditionella streamingtjänsterna men till ett mycket lägre pris.

Du får dessutom alla kanaler, filmer och serier I en och samma app vilket gör det mer praktiskt och lättillgängligt.

Med oss får du all nödvändig support för att komma igång.

Vad behövs?

Förutsättningarna för att få ett perfekt resultat är att man har en bra internetuppkoppling. I de allra flesta fall är standardhastigheterna på ett vanligt bredband fullt tillräckligt för att leverera IPTV felfritt. Vi brukar säga att en nerhastighet från 35 Mbit är att rekommendera. 

Förutom internetuppkopplingen behövs som vi tidigare nämnt en smart enhet. Det allra vanligaste är att köra IPTV på en Smart-TV eller via en TV-box som man antingen kan köpa själv eller beställa via oss (kontakta supporten för mer information om detta).

Vad erbjuder ni?

  • > 11 000 TV-kanaler (Svenska och utländska).

  • > 11 000 Filmer.

  • Cirka 2000 TV-Serier.

  • Live-Sport events som annars skulle sänts som pay-per-view.

Varför välja oss?

De absolut viktigaste faktorerna när man väljer IPTV-leverantör brukar vara driftsäkerheten och utbudet.

NordIPTV har tillgång till Europas snabbaste servrar och är inte den billigaste leverantören på marknaden då en stor del av abonnemangsavgifterna återinvesteras i det egna nätverket för att upprätthålla en stabil och säker service för våra kunder.

Trots de tusentals utländska kanalerna är vi en leverantör med Norden i fokus och om det i huvudsak är kanaler, filmer och serier som tilltalar den Nordiska marknaden man är ute efter så kommer NordIPTV att passa som handen i handsken.

Är IPTV lagligt?

Man kan dela in IPTV i två olika segment:

  • Distribution och avkodning av kanaler. – Olagligt.

  • Streaming av kanaler som är avkodade i ett annat land. – Lagligt.
Med andra ord kan du som kund vara trygg att du inte begår något brott genom att konsumera IPTV då vårt material avkodats utomlands.