Betalning

Din och vår anonymitet är viktigt för oss, vilket är varför vi tar betalt i kryptovaluta. Några av de vanligaste kryptoplattformarna är Coinbase och Binance

Viktigt att veta gällande Binance: Ibland accepterar inte Binance plånboksadresser utanför deras egen plattform. Kontakta oss isåfall så får du en plånboksadress från Binance.

Har du inte konto på en kryptoplattform går det naturligtvis även bra att överföra direkt via Swish.
OBS: Då leverantören Safello tar ut något högre växlingsavgift blir det ett dyrare alternativ än ovan nämnda kryptoplattformar. Dessa avgifter delar vi på 50-50. Coinbase och Binance är dessutom ett säkrare alternativ, varför vi rekommenderar att använda dessa istället för Swish via Safello. 

Coinbase

Har du redan har ett konto på Coinbase.com (rekommenderas) med tillräckligt med BitCoin, klickar du på Send/Receive uppe I högra hörnet. Annars måste du först fylla på din depå med BitCoin (Buy/Sell).

I det stora fältet fyller du I summan som ska betalas för den valda avtalslängden.
Kopiera ut plånboksadressen från e-mailet och klistra in I fältet “To”. Välj sedan “Continue”.

Ta en screenshot på betalningsbekräftelsen och maila till oss när det är utfört så kommer vi att aktivera ditt abonnemang omedelbart.

Se vår blogg för fullständiga instruktioner I att öppna konto hos Coinbase: https://nordiptv.eu/btc/coinbase/

Swish / Safello

Om du inte nuläget inte har någon BitCoin-wallet och transaktionen är på 350 kr och uppåt går det bra att göra en BitCoin-överföring med hjälp av Swish via Safello (detta är dock ett lite dyrare alternativ än Coinbase eller Binance men registreringen går på någon minut). Se även tillhörande screenshots nedanför (till höger på dator). 

  1. Gå in på: https://safello.com/sv/bitcoin/kopa-bitcoin/ och följ länken “Kom igång”.

  2. Skapa ett konto hos Safello via BankID och logga in.

  3. Välj “Buy/köp” I menyn till vänster alt. Trade/buy. Fyll ut belopp från e-mailet du fått från oss samt mobilnumret kopplat till din Swish.

  4. Tryck på “Nästa” för att gå vidare med betalningen genom Swish. När betalningen är genomförd kommer du att se dina Bitcoins i din “Wallet” i menyn till vänster.

  5. Välj “Trade” från menyn till vänster och “Send” i undermenyn. I amount to send skickar du samma belopp som du köpte. Välj “Add a recipient” under “Recipient”.

  6. I nästa steg väljer du: Personal wallet, Category: Other (Specify), Label: Electrum.

  7. Slutligen fyller du ut plånboksadressen / Bitcoin wallet som du fick i mailet från oss.

  8. Meddela oss via e-mail eller Telegram när betalningen är gjord så att vi kan aktivera dig så fort vi ser transaktionen.

Betalningar under 350 SEK

Om du inte nuläget inte har någon BitCoin-wallet och transaktionen är på mindre än 350 kr kommer du att få specialinstruktioner angående betalning i e-mailet från oss.